Hlavní obsah

Dva maskovaní muži v Berouně vtrhli do domu a oloupili dvě ženy

Beroun

Dva maskovaní muži ve čtvrtek ráno v Berouně vtrhli do rodinného domu a přepadli v něm dvě ženy. Jeden z lupičů na ně mířil střelnou zbraní, druhý mezitím prohledával dům. Přepadení se obešlo bez zranění, muži ukradli šperky a peníze, sdělila mluvčí berounské policie Marcela Pučelíková.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Událost se stala kolem sedmé hodiny ráno v ulici U Berounky. Lupiči, maskovaní černými kuklami a oblečeni do černého oděvu, přelezli plot a vyrazili domovní dveře, přičemž rozbili skleněnou výplň.

„V domě se nacházely dvě ženy. Jeden z pachatelů je pod pohrůžkou krátké střelné zbraně donutil, aby nekladly žádný aktivní odpor, a držel je v rohu jedné z místností. Druhý pachatel prohledal celý dům a odcizil šperky a finanční hotovost,” uvedla Pučelíková.

Zloději potom ženy zamkli a zabarikádovali na toaletě a z domu odešli. Podle policie měli nejspíš komplice, který na ně čekal s autem v Slavašovské ulici poblíž železničního přejezdu. Vůz měl podle dosavadních informací bílou, šedou nebo stříbrnou barvu a byl to pětidvéřový pick-up.

Policisté žádají případné svědky, aby zavolali na linku 158 nebo se dostavili na nejbližší policejní služebnu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám