Hlavní obsah

Neznámý zvrhlík měl v Praze znásilnit nezletilého školáka, policie hledá svědka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dosud neznámý pachatel je podezřelý ze znásilnění nezletilého chlapce v pražských Vysočanech. V souvislosti s tím kriminalisté pátrají po důležitém svědkovi, který by jim pomohl čin objasnit. Ve čtvrtek to uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

BEZ KOMENTÁŘE: Svědka zachytily kameryVideo: Policie ČR

 
Článek

„Detektivové prošetřují případ možného znásilnění nezletilého chlapce, kterého se dopustil zatím neznámý pachatel v sobotu 10. října 2015 v podvečerních hodinách v lesoparku v blízkosti ulice Podvinný mlýn,“ oznámil Daněk.

Zároveň zveřejnil podrobnosti o svědkovi, který se měl poblíž místa činu pohybovat. Kamery ho zachytily také na lince metra B mezi stanicemi Černý most a Vysočanská.

Foto: Policie ČR

Policisté sestavili jeho identikit. Mladík je podle nich ve věku 18 až 20 let, vysoký 170 až 175 cm, hubené postavy a světlé pleti. Oblečen byl do modročerné látkové bundy, modrošedých džínsů a na nohou měl černé kotníčkové boty. Hovořil česky bez přízvuku.

„Kriminalisté by potřebovali tohoto muže kontaktovat, aby zjistili, jestli nemůže svým svědectvím přispět k dopadení pachatele tohoto trestného činu,“ shrnul mluvčí s tím, že informace o svědkovi přijme linka 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám