Hlavní obsah

Policie ukázala, jak zloději vybílili obchod s luxusním oblečením. Vzali i norkové kožichy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští kriminalisté zveřejnili další podrobnosti k případu krádeže luxusního zboží, které se odehrálo po Vánocích. Domnívají se, že dva již zadržení pachatelé měli další komplice a oblečení se mohou chtít zbavit. Proto policie poskytla jak videozáznam z krádeže, tak fotky ukradeného zboží.

BEZ KOMENTÁŘE: Krádež luxusního oblečeníVideo: Policie ČR

 
Článek

Policie případ zveřejnila již 27. prosince, ale tehdy nechtěla být nijak konkrétní. Nyní mluvčí Tomáš Hulan oznámil, že ukradeno bylo zboží za šest miliónů a čin se odehrál ve Vězeňské ulici.

Foto: Policie ČR

Dva zadržení srbsky hovořící muži.

Chvíli po činu policisté dopadli v Lannově ulici dvojici Srbů, kteří ale nevypovídají a nespolupracují. Detektivové si myslí, že měli další komplice.

„Domněnku, že kradlo víc osob, podporuje fakt, že se do této doby nepodařilo najít odcizené zboží. Proto i v tomto směru přivítáme pomoc spoluobčanů,“ uvedl Hulan.

Foto: Policie ČR

Policie zveřejnila také video s celou krádeží, kde je vidět, že zloději berou vše, na co přijdou. Kabelky, módní obuv, ale i norkové kožichy a odnášejí je v černých pytlích. Policisté na svém webu zveřejnili všechny fotografie ukradeného zboží italské značky Lusha.

Foto: Policie ČR

Při pátrání policisté žádají o pomoc. Pomohly by jim informace o již zadržený mužích i o odcizených věcech či o případných dalších pachatelích.

„V tomto směru zajímají detektivy informace o pohybu těchto osob před a po krádeži, kdy zatím vše nasvědčuje tomu, že se pohybovali především v úzkém centru metropole. Samozřejmě nás také zajímá, v čí společnosti se stíhaní pohybovali,“ konstatoval Hulan. Informace přijme linka 158.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám