Hlavní obsah

Policie stíhala passat přes celou republiku, akci jistil vrtulník

Právo, Novinky, ok, jap, plk
Most

Honičku přes celou republiku mají za sebou policisté i posádka policejního vrtulníku. Stíhali trojici mužů v černém Volkswagenu Passat z Frýdecko-Místecka až do Mostu, kde ji zadrželi. Jde o pachatele rozsáhlé majetkové trestné činnosti.

BEZ KOMENTÁŘE: Volkswagen policie zadržela až v MostěVideo: TV Mistral Produkce

 
Článek

Policejní hlídky se za autem vypravily ve čtvrtek nad ránem a připojil se k nim také vrtulník, který celou dobu tříčlennou posádku sledoval ze vzduchu. Auto pak zastavili u motorestu v Mostě.

Ředitel mostecké policie Jiří Volprecht serveru e-mostecko.cz řekl, že šlo o pachatele majetkové trestné činnosti a při zadržení nepadl žádný výstřel. S dalšími informacemi však odkázal na policii z Moravskoslezského kraje.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Nebudeme k tomu poskytovat žádné informace. Pokud to jen bude možné, tak v nejbližších dnech informace veřejnosti sdělíme. Jen jak to prověřování dovolí," sdělila policejní mluvčí Moravskoslezského kraje Daniela Vlčková.

Zatím tak není úplně jasné, čeho se muži dopustili, kudy je policisté stíhali ani jak dlouho honička trvala.

Reklama

Výběr článků

Načítám