Hlavní obsah

Policisté stále pátrají po dvou dívkách z Karlovarska

Aktualizováno

Policisté vyhlásili pátrání po dvou dívkách ve věku 13 a 14 let z Karlovarska. Kamarádky ráno nepřišly do školy, policie přijala oznámení v pondělí kolem 17 hod. Mohou být v ohrožení života, řekla policejní mluvčí Kateřina Böhmová. Policie zařadila pohřešované dívky do databáze Dítě v ohrožení a intenzivně zjišťuje, kde mohou být.

Foto: Policie ČR

Zleva Kateřina Kardošová a Lucie Hlavatá

Článek

„Prověřujeme všechny informace od kamarádů, rodiny a podobně. Zatím bohužel nemáme informace, kde by se dívky mohly pohybovat," dodala v úterý ráno Böhmová.

Čtrnáctiletá Lucie Hlavatá je 150 centimetrů vysoká, štíhlé postavy, má světlé mikádo a nosí červené brýle. Na sobě měla naposledy černou bundu, černé kozačky, šedou čepici, modré džíny a šedou šálu. Vypadá na 13 až 15 let.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Třináctiletá Kateřina Kardošová je 172 centimetrů vysoká, má hubenou postavu a dlouhé hnědé vlasy. Naposledy měla dívka na sobě černou bundu s kožíškem, šedivé džíny, černé vyšší boty, béžovo-růžovou šálu a dioptrické brýle černomodré barvy. Vypadá na 12 až 15 let. Obě dívky nosí rovnátka, mají silné dioptrické brýle a jsou hubené.

Policisté mají u jedné z pohřešovaných dívek důvodné podezření, že si chce ublížit na zdraví, u druhé je to také možné, uvedla mluvčí. Jakékoli bližší informace k pohřešovaným dívkám mohou lidé oznámit na nejbližším oddělení policie nebo zavolat na linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám