Hlavní obsah

Řidič v Praze nachytal zloděje ve svém autě, útočník mu prorazil lebku šroubovákem

– Praha

Zadržení zloděje se krutě vymstilo řidiči nákladního auta v Praze, který zatím neznámého chmatáka přistihl. Zloděj ho bodal šroubovákem tak silně, že mu prorazil lebku. Informoval o tom v pátek mluvčí policie Tomáš Hulan s tím, že se pachatele dosud nepodařilo vypátrat.

BEZ KOMENTÁŘE: Napadení zachytila kamera. Archivní záběryVideo: Policie ČR

 
Článek

„Devětadvacátého října vykradl neznámý pachatel v ulici Švábky zaparkované nákladní vozidlo. Jeho počínání si ale všiml řidič předmětného auta, který se rozhodl pachatele pronásledovat a zadržet,“ popsal Hulan.

Řidič ovšem nečekal, že se pachatel bude intenzivně bránit. Ten k tomu použil šroubovák, kterým se do auta dostal. Šoféra třikrát bodl do hlavy ostrou hranou nástroje. „Bodal takovou silou, že napadenému jedním z úderů dokonce prorazil lebku,“ konstatoval Hulan.

Foto: Policie ČR

Útočník, který napadl řidiče auta.

Zloděj poté utekl a napadený musel do nemocnice. Kriminalisté útočníka podezírají z těžkého ublížení na zdraví, krádeže a poškození cizí věci.

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděj zaútočil na majitele náklaďáku šroubovákemVideo: Novinky

Detektivové žádají občany, kteří by útočníka v zimní bundě a s kapucí na hlavě na zveřejněném videu poznali, aby své informace předali na lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám