Hlavní obsah

U mrtvých partnerů v obci Sedlec dřív zasahovali policisté, čeká je vyšetřování

Sedlec (Mladoboleslavsko)

Odbor vnitřní kontroly středočeské policie bude vyšetřovat, jestli policisté v minulosti nepochybili u zásahů v obci Sedlec na Mladoboleslavsku. Ve čtvrtek ráno tam policie našla mrtvého muže a ženu. Podle mluvčí středočeské policie Štěpánky Zatloukalové policisté už dříve v místě tragické události několikrát kvůli konfliktům mezi partnery zasahovali.

Foto: Novinky

Policisté na místě činu

Článek

Podle informací Novinek šlo pravděpodobně o vraždu a sebevraždu. Sedmačtyřicetiletý muž se po vraždě třicetileté ženy zřejmě oběsil na půdě.

"K mechanismu poranění osob se v současné době nebudeme vyjadřovat, a to s ohledem na vyšetřování, které je na samém počátku, ale také zejména s ohledem na pozůstalé," uvedla Zatloukalová.

U obou byla nařízena soudní pitva, která určí přesnou příčinu smrti. Kriminalistický technik zajistil stopy, které budou zaslány na expertizu k dalšímu vyhodnocení.

Policisté v místě tragické události již v minulosti několikrát zasahovali. "Co bylo konkrétním důvodem a zda postupovali v souladu s veškerými předpisy, nyní vyšetřují pracovníci Odboru vnitřní kontroly Krajského ředitelství policie Středočeského kraje. Z tohoto důvodu nelze poskytnout konkrétnější informace a musíme počkat na výsledek jejich šetření," dodala Zatloukalová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám