Hlavní obsah

Popeláři vysypali s odpadem do kuka vozu i muže

Novinky, lsi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pořádně překvapení byli pražští popeláři, když do kuka vozu vysypali kromě odpadků i schovaného muže. Ten tak měl pořádnou porci štěstí, že si ho všimli, neboť uvnitř vozu by ho pravděpodobně rozdrtil speciální lis.

Foto: Právo

Ilustrační foto

Článek

Muž byl v kontejneru ve Škrétově ulici v Praze 2. „Hlídku strážníků zde zastavili vyděšení popeláři s tím, že do sběrného prostoru vozidla vysypali kontejner s odpadem, ze kterého vypadl i muž,“ uvedla mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Jednatřicetiletý muž vyvázl, zejména díky duchapřítomnosti popelářů, bez zranění. Místo díků ovšem začal být vůči svým zachráncům i strážníkům agresivní a sprostě jim nadával.

„Hlídka muže ztotožnila a zjistila, že mu byl pravomocně vysloven zákaz pobytu na území městské části Praha 2,“ doplnila mluvčí.

Případem se pro podezření ze spáchání trestného činu nadále zabývá Policie ČR.

BEZ KOMENTÁŘE: Do popelářského vozu vysypali s odpadem i člověkaVideo: Novinky

Podobný případ, ovšem se špatným koncem, se v Praze odehrál v půlce května. Tehdy popeláři v autě našli mrtvého slisovaného muže. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám