Hlavní obsah

Nebezpečné předjíždění Audi Q7 stálo ženu z fabie život, řidič ujel

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

U Bořanovic na Praze východ se v neděli večer střetla dvě osobní auta. Jedna žena zemřela, další dva lidé se vážně zranili. Policie v souvislosti s nehodou pátrá po řidiči Audi Q7, který svým nebezpečným přejížděním kolizi mohl způsobit.

BEZ KOMENTÁŘE: Smrtelná nehoda u Bořanovic Video: Novinky

 
Článek

Havárie se stala na silnici I/9 poblíž Bořanovic. „Vyšetřujeme vážnou dopravní nehodu, při níž zemřela jedna žena. V souvislosti s tím pátráme po řidiči osobního vozu Audi Q7, který měl při nebezpečném předjíždění ohrozit další vozy a tuto nehodu tak způsobit,“ řekl Novinkám policejní mluvčí Jakub Vinčálek.

Podle informací Novinek mělo audi středočeskou registrační značku. Jeden z havarovaných vozů mělo doslova vytlačit ze silnice, další zůstal značně zdemolovaný na silnici.

„U jedné ženy konstatoval zasahující lékař smrt. Další dva lidé utrpěli vážná zranění, se kterými byli převezeni do nemocnice,“ sdělila mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

V havarovaných vozech cestovali v době nehody čtyři lidé. Řidič jednoho z nich vyvázl bez zranění, spolujezdkyně ale skončila v nemocnici. Ze Škody Fabie museli oba zraněné složitě vyprošťovat hasiči.

„Společně s pražskými kolegy jsme pomocí hydraulického zařízení vyprostili dvě zraněné osoby, následně jsme je předali do péče záchranné služby,“ uvedl na místě velitel zásahu s tím, že právě jedna z těchto žen nehodu nepřežila.

Silnice byla na několik hodin zcela uzavřena. V obou směrech se proto tvořily kolony.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám