Hlavní obsah

Modrooký zvrhlík s dětskou tváří chtěl znásilnit ženu u kostela v Berouně

– Beroun

Mladého modrookého zvrhlíka hledají kriminalisté z Berouna. V říjnu tam pronásledoval ženu a u kostela na ni zaútočil. Oběť se ovšem nezalekla a podařilo se jí utéct.

Foto: Policie ČR

Policisté hledají zvrhlíka z Berouna.

Článek

O případu informovala mluvčí policie Marcela Pučelíková v pondělí s tím, že se odehrál už 20. října večer. Žena šla z práce domů, když ji naproti kulturnímu domu Plzeňka oslovil mladý muž s prosbou o zapalovač.

„Následně pokračoval se ženou stejným směrem. Začal se vyptávat na její věk a osobní stav. Poté jí vulgárním způsobem nabízel sexuální služby. Žena okamžitě zrychlila chůzi a odvětila, aby ji nechal být,“ uvedla Pučelíková.

Zvrhlík chtěl, aby s ním šla do parku. U Zábranského kostela ji zatáhl za roh, kde ji přimáčkl ke zdi a začal osahávat na intimních místech. Ženě vyhrožoval, že jestli nepřestane křičet, tak ji zabije.

Měl zimní čepici

„Žena s voláním o pomoc pokračovala a nakonec se jí podařilo vytrhnout z jeho sevření a z místa utéct. K jejímu zranění naštěstí nedošlo,“ doplnila mluvčí.

Oběť násilníka popsala jako muže ve věku okolo 20 let, vysokého zhruba 170 cm, štíhlé postavy. Měl výrazné světlé oči, světlou oholenou pleť a oválný obličej. Na sobě měl tmavé oblečení a na hlavě přiléhavou čepici.

Informace o jeho totožnosti a pobytu přijme linka 158. Za pokus o znásilnění mu hrozí až deset let vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám