Hlavní obsah

Felicia na Kroměřížsku přejela dva muže

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Střílky

Dva muže přejelo v noci na neděli na Kroměřížsku osobní auto Škoda Felicia. Oba měli ležet na silnici. Muži utrpěli zranění a byli převezeni do nemocnice, Právo o tom informovala policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala v sobotu krátce po 23. hodině na silnici poblíž obce Střílky. „Třiačtyřicetiletý řidič felicie tu přejel dva muže ve věku 57 a 40 let, kteří údajně leželi na komunikaci,“ uvedla policejní mluvčí.

Oba muži podle ní utrpěli různá zranění a byli převezeni do nemocnic v Olomouci a Brně. „Dechová zkouška na alkohol byla u řidiče negativní,“ konstatovala Kyšnerová.

Na místě kromě zdravotníků a policistů zasahovali také profesionální hasiči ze stanice Morkovice-Slížany a dobrovolní hasiči z Koryčan. „V osobním voze Škoda Felicia, které se mělo s muži střetnout, cestovaly čtyři osoby,“ sdělil Právu mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Pavel Řezníček.

„Bližší okolnosti nehody se vyšetřují,“ zdůraznila Kyšnerová.

Reklama

Výběr článků

Načítám