Hlavní obsah

Drzý zloděj v obchodním centru prošátral zákazníkovi tašku přímo před kamerou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava
Aktualizováno

Jak snadno byste také mohli přijít o své osobní věci, ukázal případ z obchodního centra v Ostravě. Muže svačícího na lavičce se tam pokusil okrást zloděj, jehož počínání však zachytily kamery a policisté ho dopadli. Nyní ovšem řeší neobvyklou situaci, nemají totiž poškozeného.

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděj prohledává tašku zákazníkaVideo: Policie ČR

 
Článek

Na zveřejněném videu lze vidět, jak starší muž sedí v obchodním centru Futurum a svačí. Z opačné strany si k němu přisedne 36letý chmaták v bílém tričku a ruce si schová pod bundu. Po očku sleduje svačícího muže a v nestřeženém okamžiku se snaží dostat do jeho tašky. To se mu nakonec nepovede.

Pokus o krádež se odehrál v polovině září večer. V pátek mluvčí policie Viktor Kašlík požádal veřejnost o pomoc, protože se odsud nepodařilo dohledat poškozeného. Muž si zřejmě ničeho nevšiml a v klidu odešel.

„Celý skutek zaznamenaly bezpečnostní kamery a videozáznam byl předán policii.

Policisté žádají poškozeného muže, aby se přihlásil na obvodním oddělení Policie České republiky Ostrava-Mariánské Hory osobně nebo telefonicky na čísle 974 727 301 či na bezplatné lince 158,“ požádal Kašlík.

Obvykle bývá tvář poškozených na záběrech zveřejněných policií rozostřena. V tomto případě to tak ale není, protože policisté poškozeného muže hledají. Pachatel byl již dopaden a vyšetřovatelé tak podle zákona nesmějí zveřejňovat jeho podobu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám