Hlavní obsah

Já jsem rozhodně neřídil, tvrdil policistům po nehodě mladík připoutaný za volantem

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Beroun

Ve vysoké rychlosti naboural v noci na pátek na Berounsku mladík se svým mercedesem do dvou zdí a plotu. Policistům však po nehodě tvrdil, že auto neřídil. Navíc odmítl dechovou zkoušku.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík havaroval u Karlštejna s mercedesemVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala po půlnoci v Hlásné Třebani na Berounsku. Řidič mercedesu pravděpodobně ve vysoké rychlosti nezvládl řízení a naboural do kamenné zdi. Auto pak ještě nabouralo do další zdi a do plotu u rodinného domu, navíc se převrátilo na střechu.

V době nehody místem projížděli policisté. Ačkoli byl mladík ještě připoután na místě řidiče, policistům zpočátku tvrdil, že vozidlo rozhodně neřídil.

„Obě osoby byly vyproštěny hlídkou policie ještě před naším příjezdem,“ sdělil na místě velitel zásahu.

Oba mladíky si převzali do péče přivolaní záchranáři. Mladý muž, jenž seděl za volantem, se odmítl podrobit dechové zkoušce.

Vůz převrátili zpět na kola hasiči. Ti také odklidili trosky rozbitých zdí. Přesné okolnosti nehody vyšetřují policisté.

Stejné vozidlo ohrozilo chvíli před nehodou a jen o několik kilometrů dále také reportéra Novinek. „Ve vysoké rychlosti mi mercedes vjel do protisměru. Vyhnul jsem se mu tím, že jsem sjel částečně do příkopu,“ konstatoval.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám