Hlavní obsah

Řidič fiatu při nehodě vyletěl z auta a uhořel, motor ležel desítky metrů daleko

– Krchleby • Aktualizováno
Novinky, jap

U Krchleb na Kutnohorsku havaroval v noci na středu 20letý řidič fiatu. Po nárazu auta do stromu vyletěl ven z vozu a uhořel, zcela zdemolovaný vůz pak skončil zpátky na silnici.

BEZ KOMENTÁŘE: Smrtelná nehoda na KutnohorskuVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na silnici 339 u Krchleb, fiat jedoucí směrem na Čáslav tam vyjel mimo silnici a ve vysoké rychlosti narazil do vzrostlého stromu. Podle všeho řidič za volantem usnul.

Po nárazu muž vyletěl ven z vozu, jeho tělo pak začalo v lese hořet. Vrak automobilu skončil zpátky na silnici, motor odletěl několik desítek metrů daleko do pole.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Přivolaní hasiči museli uhasit část lesního porostu, který okamžitě po nehodě vzplál. Podle mluvčího středočeských hasičů Jaroslava Gabriela šlo o požár lesa menšího rozsahu. V požářišti pak hasiči našli řidičovo ohořelé tělo. Po prozkoumání okolí vyloučili, že by v autě cestoval ještě někdo další.

Policisté silnici uzavřeli. Nehodou se zabývají kriminalisté, podle nichž zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se na smrti řidiče podílel někdo cizí.

Nehoda v Suchdole

K podobné nehodě došlo také večer v pražském Suchdole. Řidič fabie podle dosavadního vyšetřování usnul za volantem svého vozu, následně najel na betonová svodidla chránící přechod pro chodce a s vozem se převrátil na střechu. Muž skončil v péči přivolaných záchranářů, kteří ho transportovali do nemocnice.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič v Suchdole usnul za volantem a havarovalVideo: Novinky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám