Hlavní obsah

Řidič na Kladensku zdemoloval superb, naboural s ním do stromu

– Kladno
Novinky, jap

S vážným zraněním vyvázl z úterní večerní nehody u Nouzova na Kladensku řidič superbu. Vůz dostal na kluzké vozovce smyk, vyjel ze silnice a v lese naboural do stromu.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič superbu naboural na Kladensku do stromuVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala v úterý večer na silnici mezi Chyňavou a Nouzovem na Kladensku. Řidič superbu jel směrem na Chyňavu, když v lesním úseku dostal v zatáčce smyk a vyjel ze silnice. Auto pak v lese nabouralo do stromu. Zaklíněného řidiče museli vyprostit až přivolaní hasiči. Ti podle velitele zásahu použili hned dvě hydraulická vyprošťovací zařízení.

Záchranáři vážně zraněného muže několik desítek minut ošetřovali. Až poté ho mohli převézt na ARO motolské nemocnice v Praze.

Orientační dechovou zkoušku na alkohol, ani test na drogy, nemohli policisté na místě provést. Kvůli vážnému zdravotnímu stavu řidiče tak tyto skutečnosti objasní až odběr krve v nemocnici.

Silnice byla kvůli nehodě zhruba hodinu zcela uzavřena. Hasiči pak zprůjezdnili jeden jízdní pruh a dopravu řídili kyvadlově. Přesné okolnosti nehody vyšetřují policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám