Hlavní obsah

Série dopravních nehod u Brna si vyžádala tři životy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno
Aktualizováno

Třikrát za sebou řádila v úterý smrt na silnicích jižně od Brna, řidič zahynul při každé ze tří nehod.

Foto: Policie ČR

Auto viníka první ranní nehody

Článek

První nehodu zavinil a zaplatil životem 66letý muž za volantem Fiatu Punto, když ve Vídeňské ulici, poblíž sjezdu na Modřice ve směru na Rajhrad, vjel z obslužné silnice na čtyřproudou komunikaci a provedl neočekávaný manévr. Podle policie se dvě projíždějící vozidla ještě stačila vyhnout, ale škodovka řízená 27letou ženou již narazila v plné rychlosti. Řidičku odvezli s těžkým zraněním do nemocnice, silnice zůstala téměř dvě hodiny neprůjezdná.

Foto: Policie ČR

Tak skončil VW Passat na dálnici D2.

Bez šance na přežití byl o dvě hodiny později 46letý řidič osobního auta VW Passat se slovenskou registrační značkou. Pravděpodobně vinou vlastní nepozornosti na dálnici D2 ve směru na Brno vrazil zezadu do pomalu jedoucího maďarského kamiónu. K neštěstí došlo v místě, kde se začala tvořit kolona, dálnice zůstala více než hodinu neprůjezdná, později se jezdilo jedním jízdním pruhem.

Foto: Policie ČR

Tak skončil VW Passat na dálnici D2.

Při dojíždění do vzniklé kolony po předchozí nehodě se srazila rovnou tři nákladní auta. Nehodu nepřežil řidič kamiónu s rumunskou registrační značkou. Stalo se na devátém kilometru kolem půl jedenácté. Dálnice byla znovu neprůjezdná, policie odklonila dopravu přes nedalekou Blučinu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám