Hlavní obsah

Po nehodě v Hloubětíně skončilo auto na střeše, čtyři ženy se zranily

Novinky, jap
Praha

Čtyři ženy se v noci na neděli zranily při havárii osobního vozu na sídlišti v pražském Hloubětíně. Jejich vůz vyjel ze silnice, převrátil se na střechu a naboural do paneláku.

BEZ KOMENTÁŘE: Auto skončilo po nehodě v Hloubětíně na střešeVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala ve Slévačské ulici v Praze 9. Osobní vůz vyjel mimo silnici, porazil dopravní značku a převrátil se na střechu. Poté ještě naboural do zdi panelového domu. Uvnitř auta zůstaly čtyři zraněné ženy.

Kromě velkého množství sanitek na místo vyrazili také hasiči a policisté. O pomoc byl požádán vrtulník letecké záchranky. Piloti ale na sídlišti nenašli vhodné místo pro přistání, a tak nad místem pouze několikrát zakroužili a odletěli zpátky na základnu. Zároveň s tím vrtulník odvolaly pozemní posádky záchranné služby, které si na místě vystačily samy.

Hasiči společně se záchranáři všechny zraněné ženy vyprostili a převezli do nemocnice. Dvě z nich utrpěly vážná zranění, další dvě by měly být zraněny lehce.

Slévačská ulice byla kvůli nehodě uzavřena, dopravu odkláněli policisté a strážníci. Potíže policistům dělali známí a rodina posádky. Vehementně se domáhali přístupu nejen do havarovaného vozu, ale také ke zraněným ženám. Policistům se nakonec situaci na místě podařilo uklidnit.

Přesné okolnosti nehody policie nadále vyšetřuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám