Hlavní obsah

Mladík naboural s autem do stromu, čtyři spolujezdci skončili v nemocnici

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nárazem do stromu skončila v pátek večer jízda osmnáctiletého řidiče na Nymbursku. Čtyři spolujezdci utrpěli při nehodě zranění a skončili v nemocnici.

BEZ KOMENTÁŘE: Havárie osobního auta na NymburskuVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na silnici mezi Doubravany a Rožďalovicemi na Nymbursku. Osmnáctiletý mladík vyrazil na silnici ve svém novém autě, které si tento týden pořídil v bazaru. Sebou vzal celkem čtyři své kamarády a kamarádky. U Rožďalovic ale vůz vyjel mimo silnici a naboural čelně do stromu, poté odletěl zpátky na silnici, kde zůstal stát. Motorová část vozu začala ihned hořet.

Celá posádka se naštěstí dostala ven. Kolemjedoucí řidič přivolal na místo hasiče a záchranáře a sám ještě před jejich příjezdem požár uhasil.

„V době našeho příjezdu byly všechny osoby mimo vozidlo. Požár zlikvidoval řidič, který projížděl okolo. Odpojili jsme autobaterii a následně odklidili trosky vozu ze silnice,“ řekl na místě velitel dobrovolných hasičů.

Podle řidiče může za nehodu technická závada

Čtyři cestující z vozu utrpěli zranění a záchranáři je museli transportovat do nemocnic v Jičíně a Nymburku. Řidič vyvázl bez zranění. Jak sám uvedl, před nehodou slyšel v autě podivné prasknutí. Dle jeho slov může za nehodu pravděpodobně technická závada.

„To auto se mi nezdálo už od samotného začátku. Spousta věcí nefungovala, nešla zvednout ani kapota,“ uvedl řidič s tím, že vůz na sebe ještě neměl ani přepsaný, neboť ho koupil v úterý.

Silnice byla po dobu vyšetřování nehody uzavřena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám