Hlavní obsah

Noční nehoda na Žďársku vzala další mladý život

Právo, pch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žďár nad Sázavou

Další mladý lidský život si před půlnocí ze soboty na neděli vybral čelní střet dvou aut na Žďársku. O dopravní nehodě, při které utrpělo těžká zranění pět osob, informovala policejní mluvčí Monika Pátková.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Ilustrační foto

Článek

Příčinou neštěstí, k němuž došlo v sobotu kolem 23:15 hodin, mělo být blíže neurčené zvíře. To přebíhalo silnici v lesním úseku mezi obcemi Lesoňovice a Štěpánov nad Svratkou v okamžiku, kdy se k místu blížily dva vozy v protisměru: plně obsazený Renault Kangoo a Opel Meriva.

Živočich měl vběhnout renaultu do cesty zprava při vjezdu do mírné levotočivé zatáčky, 21letý řidič na to zareagoval strhnutím řízení. Auto se ale po smyku dostalo do protisměru, kam přijížděl opel řízený o deset let starším mužem.

Řidič renaultu přišel o život na místě, řidič oplu utrpěl stejně jako dva další muži a dvě ženy z renaultu těžké zranění. Záchranáři je sanitami a vrtulníkem dopravili do brněnských nemocnic.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám