Hlavní obsah

Z balíku na poště vytékala krev, uvnitř byli rozkládající se červi

Novinky, jap
Praha

Hasiči policisté a hygienici museli v úterý odpoledne zamířit na poštu na pražské Velké Ohradě. Z třicetikilogramového balíku tam vytékala krev. Policisté posléze uvnitř našli rozkládající se červy.

BEZ KOMENTÁŘE: Z balíku na pražské poště tekla krevVideo: Novinky

 
Článek

Zapáchajícího balíku, ze kterého vytékala krev, si všimly zaměstnankyně pošty. „Byli jsme voláni k podezřelé zásilce, ze které vytékala krev,“ potvrdila Novinkám policejní mluvčí Andrea Zoulová s tím, že se policistům podařilo kontaktovat odesílatele zásilky, který uvedl, že v ní jsou červi.

Policisté v rukavicích a rouškách proto zásilku opatrně otevřeli a zjistili, že je uvnitř opravdu téměř 30 kilogramů shnilých červů.

Poštu si nepřebral

„V tomto případě nedošlo ke spáchání jakéhokoliv protiprávního jednání a policie se tak celou věcí již nebude nadále zabývat,“ doplnila mluvčí.

Zásilku si na místě vyzvedne asanační firma, která ji odveze k likvidaci.

Podle všeho poslal muž z Velké Ohrady zásilku 30 kilogramů červů jako krmivo pro rybičky. Zásilka se ale od adresáta vrátila zpět na poštu na Velké Ohradě. Údajně kvůli nečitelné adrese. Po třech dnech na poště pak červi doslova vytekli z balíku ven.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám