Hlavní obsah

Čelní srážka renaultu s felicií u Velkých Bílovic si vyžádala jednu oběť a dva zraněné

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dopravu u Velkých Bílovic na Břeclavsku zastavila v pondělí dopoledne tragická nehoda dvou osobních vozů. Za mírnou levotočivou zatáčkou vjel do protisměru osobní vůz značky Renault a střetl se s felicií. Při nehodě zahynul řidič škodovky, jeho spolujezdkyně skončila se zraněními v nemocnici stejně jako řidič renaultu.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Náraz otočil renault zpět do směru, odkud auto přijelo.

Článek

„Osobní vozidlo Renault z dosud nezjištěných příčiny vyjelo do protisměru, kde se střetlo s dalším vozem,“ uvedla mluvčí břeclavské policie Kamila Haraštová. Náraz byl tak prudký, že renault otočil přední částí zpět do směru, odkud auto přijelo, felicie skončila zcela zdemolovaná mimo silnici.

„Policisté jsou v tuto chvíli na místě nehody a zajišťují stopy. Míru zavinění určí až následné vyšetřování,“ uvedla mluvčí. Vyšetřovatele bude zajímat, proč renault vjel do protisměru. Na místě zasahovali i hasiči, kteří z vraku vyprostili řidiče a odklidili vylité provozní kapaliny. Doprava na spojnici do Velkých Bílovic byla déle než dvě hodiny uzavřena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám