Hlavní obsah

Řidič kamiónu na Mělnicku přehlédl cisternu s naftou, letěl pro něj vrtulník

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na frekventované silnici 1/16 poblíž Spomyšle na Mělnicku se ve čtvrtek večer srazily dva kamióny. Jednoho z řidičů musel do nemocnice transportovat vrtulník.

BEZ KOMENTÁŘE: Vážná nehoda dvou kamiónů uzavřela silnici u MělníkaVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala krátce po 21. hodině poblíž Spomyšle na Mělnicku. Řidič cisterny zastavil u provizorní světelné signalizace, která je na silnici kvůli opravám povrchu vozovky. Řidič nákladního vozu jedoucího od Nové Vsi směrem na Mělník zřejmě cisternu, převážející naftu, přehlédl a zezadu do ní narazil. Po nehodě zůstal řidič v kabině nákladního vozu zaklíněn.

Přivolaní hasiči museli vážně zraněného muže vyprostit pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení. Záchranáři ho následně vrtulníkem transportovali do jedné z pražských nemocnic.

Řidič cisterny vyvázl bez zranění. Nafta naštěstí z návěsu neunikla. Kvůli nehodě byla silnice na několik hodin uzavřena. Dopravu odkláněli policisté po vedlejších komunikacích.

Přesné okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám