Hlavní obsah

Žena pobodala svého o třicet let staršího manžela

Novinky, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Policisté obvinili 26letou ženu z pokusu vraždy. V neděli 9. srpna večer na jedné z ubytoven v Karlových Varech pobodala svého 57letého manžela. Muž skončil s vážným zraněním v nemocnici.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Krajští kriminalisté zahájili trestní stíhání 26leté ženy z Karlovarska, kterou obvinili ze spáchání zvláště závažného zločinu vražda ve stadiu pokusu,“ uvedla ve středu mluvčí policie Zuzana Týřová.

„V pokoji, který obývala se svým manželem, mělo dojít při společné oslavě k vzájemné slovní rozepři. Muž měl v podnapilém stavu ničit vybavení pokoje a slovně a fyzicky ji napadat,“ popisovala mluvčí policie.

Žena vzala ze stolu kuchyňský nůž a muže několikrát bodla do oblasti hrudníku. „Způsobila mu zranění, se kterým byl převezen do karlovarské nemocnice,“ dodala Týřová.

Kriminalisté podali státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněné ženy do vazby. „V případě prokázání viny jí tak hrozí až osmnáctiletý trest odnětí svobody,“ uzavřela mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám