Hlavní obsah

Opilý řidič peugeotu smetl u Prahy auto se třemi cizinci

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opilý řidič peugeotu naboural v neděli večer poblíž Struhařova na Praze východ do stojícího vozu Škody Citigo, ve kterém byli tři cizinci. Spolujezdce z citiga musel do nemocnice transportovat vrtulník.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilý řidič peugeotu smetl osobní vůz se třemi cizinciVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala poblíž Struhařova krátce po 21. hodině. Podle dosavadního vyšetřování jel řidič peugeotu od Struhařova a naboural do auta před sebou. Řidič Škody Citigo se krátce před nehodou rozjížděl.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Po příjezdu na místo jsme vyprostili jednoho ze spolujezdců z vozidla citigo,“ řekl Novinkám velitel zasahujících hasičů s tím, že v tomto osobním voze cestovali celkem tři lidé.

Vážně zraněného spolujezdce transportoval do nemocnice vrtulník. Záchranáři převezli řidiče tohoto vozu do nemocnice sanitkou. Řidič peugeotu, který nehodu pravděpodobně zavinil, vyvázl bez zranění. Policistům při orientační dechové zkoušce nadýchal více než promile alkoholu a je tak podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Přesné okolnosti nehody policisté nadále vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám