Hlavní obsah

Dvojice si cpala do tašky oblečení, co to šlo. Ukradla 120 kusů

Právo, vor
Karlovy Vary

Karlovarští policisté vyšetřují případ krádeže, při kterém zhruba třicetiletý muž a žena odcizili z jednoho z karlovarských nákupních center sto dvacet kusů oděvů, převážně dětského oblečení.

BEZ KOMENTÁŘE: Dvojice zlodějů v obchoděVideo: Policie ČR

 
Článek

„Zjištěná dvojice se po prodejně pohybovala koordinovaně a měli rozdělené role,“ uvedla v pátek ke dva měsíce starému případu mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Krejčí.

„Žena měla přes ruku přeložené věci, pod kterými měla uschovanou tašku, a v momentě, kdy muž předpřipravil zboží k odcizení, mu žena podala tašku, do které postupně vložil co nejvíce chlapeckého a dívčího oblečení. Takto si na prodejně počínali ve třech zjištěných případech,“ pokračovala mluvčí s tím, že všechny případy se odehrály již v neděli 7. června.

„Muž byl ve věku kolem 30 let, střední svalnatější postavy, s delším strništěm ve tváři. Na sobě měl šedé přilehlé triko s dlouhým rukávem, hnědé kalhoty a bílé tenisky. Na hlavě měl baseballovou kšiltovku šedé barvy s černým kšiltem,“ popisovala Krejčí.

„Žena byla také ve věku kolem 30 let, střední silnější postavy a světlé vlasy měla sepnuté do culíku. Na sobě měla růžové tílko a tepláky,“ doplnila mluvčí. Policisté žádají občany, aby v případě jakýchkoliv informací k hledaným osobám volali na telefonní linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám