Hlavní obsah

Hromadná nehoda u Slaného: jeden mrtvý a čtyři zranění

Kladno
Aktualizováno

Smrtelná nehoda zkomplikovala provoz na silnici číslo 7 u Slaného na Kladensku. Srazilo se tam nákladní auto s kamiónem a dvěma osobními vozy. Jeden člověk zemřel, čtyři další se zranili. Dva z nich jsou ve vážném stavu. Na místě zasahoval záchranářský vrtulník.

BEZ KOMENTÁŘE: Jeden mrtvý a čtyři zranění při nehodě u SlanéhoVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala po 14:00 na silnici 1/7 u odbočky na Slaný. Podle svědků měl řidič nákladního auta přejet do protisměru, kde se střetl s návěsem kamiónu a dvěma osobními auty.

Prvotní informace uváděly jednoho mrtvého a šest zraněných, to se ale nepotvrdilo.

„Řidič osobního auta na místě podlehl vážným zraněním. Dalšími cestujícími z osobního auta byli dva muži - jeden utrpěl vážná mnohočetná poranění a po zajištění byl letecky přepraven do Ústřední vojenské nemocnice v Praze, druhý pacient byl po ošetření s podezřením na otřes mozku záchranáři přepraven do motolské nemocnice,” uvedla mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

Další dva lidé utrpěli lehká poranění.

„U ženy a muže z nákladního auta měl zasahující lékař podezření na otřes mozku, a tak byli oba po ošetření přepraveni do kladenské nemocnice,” doplnila Effenbergerová.

"Na silnici je vysypaný náklad z návěsu, který je tam přes silnici bokem, takže silnice bude několik hodin uzavřena. Jedno vozidlo je mimo komunikaci v příkopu," řekla krátce po nehodě policejní mluvčí Michaela Nováková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám