Hlavní obsah

Žena z Prahy zmizela před dvěma týdny cestou z práce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Téměř dva týdny pátrají policisté po 46leté ženě z Prahy. Odešla z práce a do této chvíle se neozvala, její poslední stopa končí na Vysočině. Kriminalisté se obávají, že se mohla stát obětí trestného činu.

Foto: Policie ČR

Ženu zaznamenala jedna ze silničních kamer.

Článek

Jana Svobodová odešla ze zaměstnání 15. července odpoledne. Domů však již nedorazila, nikomu nepodala žádnou zprávu a její mobil je nedostupný. Z práce odjela služebním autem značky Ford Kuga SPZ 3AE 0651, ve kterém ji zaznamenala jedna ze silničních kamer. Není rovněž vyloučeno, že auto někde zaparkovala a následně někam odešla.

Detektivové prověřili do této chvíle mnoho poznatků, které ale nevedly k nalezení ženy. Její poslední stopa končí na Vysočině.

Foto: Policie ČR

Jana Svobodová

„V tuto chvíli nelze s určitostí vyloučit ani možnost, že se žena stala obětí trestného činu. Vzhledem k této skutečnosti kriminalisté případ pohřešování kvalifikovali jako trestný čin zbavení osobní svobody,“ informovala mluvčí policie Andrea Zoulová.

„Veškeré informace k pohřešované či výskytu automobilu Ford přijmou policisté každé policejní služebny nebo tísňové linky 158,“ konstatovala Zoulová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám