Hlavní obsah

Při nehodě dvou aut a motorky u Mělníka uhořeli tři lidé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mělník
Aktualizováno

Při nehodě dvou aut a motorky u Spomyšle u Mělníka zemřeli ve čtvrtek odpoledne tři lidé. Na místě nehody podle informací Novinek uhořeli, protože se nedokázali z trosek včas dostat.

Foto: David Ryneš, Mapy.cz

Článek

Střetla se dodávka Ford Transit, osobní auto Ford Focus a motocykl. „Řidič dodávky měl náhle vybočit do protisměru, kde se srazil s osobním autem a motorkou,” řekla Novinkám středočeská policejní mluvčí Štěpánka Zatloukalová.

Podle ní začala motorka a jedno z aut hořet, následně chytlo i pole s obilím, které je vedle silnice.

„Řidič z vozu Ford Transit zůstal ve voze zaklíněn a následkům zranění podlehl. Stejně tak nedokázali záchranáři pomoci muži a ženě na motorce. Oba na místě zemřeli,” řekla Zatloukalová.

Spolujezdec z transitu a řidička Fordu Focus byli zraněni. „Záchranáři na místě ošetřili dva lehce zraněné a ti byli převezeni do nemocnice v Mělníku,“ sdělila Novinkám mluvčí středočeské záchranky Petra Effenbergrová.

Policisté vzhledem ke zranění a smrti účastníků nezjišťovali, zda řidiči požili alkohol.

Deset čtvrtečních obětí

Tři mrtví u Mělníka zvýšili počet obětí čtvrtečních dopravních nehoda na deset. Při ranní havárii dodávky a kamiónu na Chomutovsku zemřeli také tři lidé. [celá zpráva]

Foto: HZS Ústeckého kraje, ČTK

Tři mrtvé si vyžádala nehoda dodávky a kamiónu poblíž Prunéřova na Chomutovsku.

Dva lidé zemřeli při nehodě na Písecku při střetu nákladního a osobního auta. Obětmi nehod se stali i dva motorkáři, jeden na Karvinsku a druhý na Hodonínsku. [celá zpráva]

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Havárie motocyklu na Hodonínsku

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám