Hlavní obsah

Při nehodě kamiónu s osobním autem se v Olomouci zranili čtyři lidé

Právo, ČTK, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Čtyři lidé utrpěli zranění v úterý ráno při srážce osobního auta s nákladním vozidlem na kraji Olomouce. Tři zraněné převezla záchranka do zdejší fakultní nemocnice. V místě nehody byla dočasně uzavřena silnice.

Foto: HZS Olomouckého kraje

U nehody zasahovali i hasiči

Článek

Nehoda se stala na křižovatce ulic Dolní Novosadská a Keplerova, kterou vede důležitá komunikace směrem na městskou část Holice. „Střetl se osobní vůz a kamión. Podle prvotních informací měly být zraněny čtyři osoby,“ uvedla policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Tři zranění byli převezeni do Fakultní nemocnice Olomouc. „Přijali jsme jednu ženu s lehčím poraněním, druhou s těžším zraněním v oblasti páteře a muže s těžkými poraněními páteře hrudníku, hlavy a končetin,“ sdělil mluvčí nemocnice Egon Havrlant.

Obě zraněné ženy jsou podle něj ve stabilizovaném stavu na úrazovém oddělení. Muže lékaři operovali. „Není v bezprostředním ohrožení života, nicméně jeho stav je stále vážný,“ uvedl Havrlant.

Policie silnici obousměrně uzavřela, aby hasiči mohli vyprostit havarovaná vozidla a policisté vyšetřit okolnosti dopravní nehody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám