Hlavní obsah

Na R10 se převrátil kamión, teklo z něj mléko

Novinky, jap
Praha

Dopravu na rychlostní silnici R10 za Prahou ve směru na Turnov komplikovala v neděli večer na 5. kilometru u Radonic nehoda kamiónu. Nákladní vůz skončil převrácený na boku a z návěsu vyteklo po nehodě mléko.

BEZ KOMENTÁŘE: Havárie kamiónu na R10 za PrahouVideo: Novinky

 
Článek

Řidič českého kamiónu ze zatím neznámých příčin ztratil kontrolu nad řízením a vyjel částečně do příkopu. Nákladní vůz se pak převrátil v odstavném a pravém jízdním pruhu rychlostní silnice. Řidič se dokázal dostat ven z kabiny ještě před příjezdem záchranářů.

„Sorbentem jsme zlikvidovali únik nafty z převráceného kamiónu. Z nádrží jsme pak přečerpali další naftu,“ řekl Novinkám na místě velitel zásahu hasičů.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Foto: David Ryneš, Mapy.cz

Kamión převážel různé potraviny a z jeho návěsu začalo po nehodě unikat mléko. Kvůli nehodě museli policisté svést dopravu do jednoho jízdního pruhu.

Hasiči zasahovali na místě několik hodin. V noci ještě museli kamión vyložit. O jeho vyproštění se pak postarala specializovaná firma. Přesnou příčinu nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám