Hlavní obsah

Motorkář zemřel po nárazu do stromu, další dva lidé po střetu dvou aut

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teplice
Aktualizováno

Tři lidské životy už vyhasly během pátku na českých silnicích. Ráno zemřel na Teplicku motorkář po nárazu do stromu, odpoledne nepřežili střet dvou aut dva lidé na Svitavsku.

Foto: HZS Pardubického kraje

Při nehodě na Svitavsku zemřel jeden člověk

Článek

Policisté dostali hlášení o havarovaném motocyklu mezi Lomem a Osekem na Teplicku po sedmé hodině ráno.

"Policisté na místě zjistili, že 24letý řidič motocyklu Yamaha z dosud nezjištěné příčiny vyjel v levotočivé zatáčce mimo komunikaci, kde narazil do stromu a utrpěl smrtelná zranění," řekl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

Dva lidé zemřeli a další byl vážně zraněn při páteční dopravní nehodě na silnici I/43 u Opatova na Svitavsku. Čelně se tam srazila dvě osobní auta.

Foto: HZS Pardubického kraje

Při nehodě na Svitavsku zemřel jeden člověk

"Oba mrtví jsou z jednoho vozu. Spolujezdec zemřel na místě, řidička auta přes resuscitaci zdravotníků podlehla zraněním," uvedla mluvčí policie Anna Štegnerová.

„Jeden z automobilů začal po nárazu hořet. V jednom vozidle zůstala zaklíněna osoba, kterou hasiči ihned vyprostili,” informovala mluvčí hasičů Vendula Horáková.

Podle mluvčí Zdravotnické záchranné služby Pardubického kraje Heleny Škuligové byly na místě dva vrtulníky a také posádky ze Svitav a Lanškrounu. V jednom voze cestovali dva lidé, v druhém jeden.

Podle Štegnerové se zatím příčina havárie zjišťuje, silnice je uzavřena a řidiči musejí místo objíždět. Kolony se zatím netvoří.

Reklama

Výběr článků

Načítám