Hlavní obsah

Řidič v Ostravě vzal na šoféra baseballovou pálku a mlátil s ní do auta

– Ostrava
Právo, plk

Už třetí případ agresivního řidiče v průběhu tří měsíců vyšetřují policisté v Ostravě. Pátrají po mladíkovi, který se snažil minulý týden napadnout pálkou jiného šoféra. Důvodem napadení byl zřejmě jiný názor na řešení momentální dopravní situace.

BEZ KOMENTÁŘE: Násilník mlátil pálkou do autaVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se odehrál minulou středu mezi 11. a 12. hodinou. „Řidič osobního vozu se snažil dostihnout řidiče druhého vozu, přičemž na několika křižovatkách vystoupil z auta, dobýval se do vozu poškozeného a tloukl mu do něj,“ popsala v pondělí ostravská policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Foto: Policie ČR

Útočník se vrhl na auto baseballovou pálkou

Napadený jednadvacetiletý řidič se chtěl ze strachu před útočníkem skrýt v Ostravě-Mariánských Horách. Násilník ho však dohonil a pálkou několikrát znovu udeřil do auta tak silně, že poškodil i pálku.

Škoda na majetku byla předběžně odhadnuta na 15 tisíc korun, kriminalisté už zahájili úkony trestního řízení pro přečin poškození cizí věci. Policie žádá případné svědky incidentu, aby sdělili jakékoliv informace na lince 158. Přijme také informace o totožnosti pachatele.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám