Hlavní obsah

Řidič havarovaného auta vyhrožoval záchranářům smrtí, nadýchal 3,8 promile

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Řidič osobního auta, které v neděli havarovalo nedaleko Psár u Prahy, byl po transportu do nemocnice agresivní. Při dechové zkoušce nadýchal 3,8 promile alkoholu. Novinkám to řekl zdroj z řad zdravotníků.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda osobního auta u PsárVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala v neděli odpoledne na silnici mezi Psáry a Jílovým u Prahy. Řidič osobního vozu ze zatím neznámých příčin vyjel mimo silnici a s autem se převrátil na střechu. Vůz po nehodě zůstal viset ze strmého srázu.

Řidiče museli vyprostit hasiči. Záchranáři ho převezli k vrtulníku letecké záchranné služby a ten ho transportoval do motolské nemocnice. Po vyproštění nebyl muž, vzhledem ke svému zdravotnímu stavu, schopen podrobit se dechové zkoušce. [celá zpráva]

Už při transportu do nemocnice byl muž agresivní. Záchranářům a zdravotnickému personálu v nemocnici vyhrožoval likvidací a bylo na první pohled zřejmé, že je silně opilý. Do nemocnice musela být podle informací Novinek dokonce přivolána policie, aby agresivního řidiče zklidnila. Muž se nakonec podrobil orientační dechové zkoušce. Při té nadýchal 3,8 promile alkoholu.

Policie ho tak s největší pravděpodobností obviní z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám