Hlavní obsah

Kamión začal po srážce s autem hořet. Pět zraněných včetně dětí

– Chomutov

Pět zraněných včetně dvou dětí si vyžádala noční nehoda kamiónu a osobního auta na rychlostní silnici R7 na Chomutovsku. Oba vozy začaly po srážce hořet.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala kolem půl druhé ráno ve směru z Prahy. "Řidič kamiónu s návěsem vjel z dosud nezjištěných příčin na krajnici, dostal smyk, převrátil se a do kamiónu narazila řidička s osobním vozem," řekla chomutovská policejní mluvčí Marie Pivková.

Obě auta začala po srážce hořet. "Zraněné přepravily do nemocnice dva vrtulníky. Jednotka požár uhasila, hasiči přečerpali zbylé palivo z nádrží kamiónu a uklízeli silnici," řekl mluvčí krajských hasičů Lukáš Marvan.

Vrtulníky podle Pivkové přepravily do nemocnice řidičku auta a její spolujezdkyni. "Sanitka odvezla i dvě děti, které byly ve voze. Řidič kamiónu je v nemocnici v Ústí nad Labem," doplnila Pivková.

Silnice ve směru na Prahu zůstává zatím uzavřená, policisté dopravu odklánějí na souběžnou silnici I/7. "Probíhá vyprošťování kamiónu, úklid vozovky a bude překládán náklad z kamiónu," dodala Pivková.

Příčinu nehody vyšetřují policisté. Jednou z verzí je mikrospánek řidiče kamiónu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám