Hlavní obsah

Hasiči bourali cestou k zásahu, převrátili přívěs na tříčlennou rodinu

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Profesionální hasiči mířili ve středu odpoledne v Berouně k záchraně dívky, která měla spadnout do řeky. V centru města se ale hasičům převrátil přívěs se člunem na chodník, po kterém šla tříčlenná rodina.

BEZ KOMENTÁŘE: Hasiči bourali cestou k dívce, která se měla topit v BerounceVideo: Novinky

 
Článek

Hasiči přijali od policie žádost o pomoc při pátrání po patnáctileté dívce, která měla ve středu odpoledne spadnout do Berounky. V centru Berouna se ale v zatáčce převrátil přívěs s hasičským člunem. Samotný člun skončil na chodníku, po kterém šla tříčlenná rodina.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

K nehodě zamířili nadřízení hasičů i záchranáři. Jednoho z chodců převezla záchranka do nemocnice. Jeho zranění by podle informací Novinek neměla být vážná.

Případ vyšetřují policisté. Ti také stále pátrají po dívce, ke které původně mířili hasiči. Zda opravdu spadla do Berounky, nebo šlo o hloupý žert, se zatím neví.

Reklama

Výběr článků

Načítám