Hlavní obsah

Policie našla řidiče, který nechal těžce zraněného motorkáře bez pomoci

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policisté v pondělí oznámili, že vypátrali řidiče, který v noci na neděli srazil muže na skútru a ujel. Motorkář utrpěl vážné zranění, jeho stroj skončil asi 300 metrů od místa srážky.

BEZ KOMENTÁŘE: Následky srážky auta a motocyklu v PrazeVideo: Novinky

 
Článek

„Našli jsme podezřelé auto i řidiče. Ten je nyní v policejní cele. Kriminalisté případ kvalifikovali jako trestný čin neposkytnutí první pomoci řidičem dopravního prostředku a těžké ublížení na zdraví z nedbalosti,” informoval Novinky mluvčí policie Jan Daněk.

Muže policisté našli ve středních Čechách podle registrační značky, která zůstala ležet na silnici. Proč řidič ujel, muži zákona zatím nevědí.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Kolize se odehrála v noci na neděli kolem třetí hodiny ranní. Motorkáře srazila Škoda Superb na Lahovickém mostě. Ležícího muže si všiml až projíždějící taxikář, který přivolal policisty a záchranáře. [celá zpráva]

Těžce zraněný řidič přitom ležel zhruba 50 metrů od místa střetu, jeho motocykl o dalších 250 metrů dále. Po celé délce ležely na silnici střepy a kusy motocyklu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám