Hlavní obsah

Opilec naboural auto, s policisty se chtěl prát

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kralupy nad Vltavou

Opilý cizinec naboural v noci na neděli zaparkované auto na okraji Kralup nad Vltavou. S přivolanými policisty se chtěl prát a od nehody se pokusil utéct. Nehoda se stala zhruba 30 minut po půlnoci. Do kralupské části Zeměchy muselo zamířit několik hlídek státní i městské policie.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilý Ukrajinec naboural zaparkované auto Video: Novinky

 
Článek

Podle svědka opilý Ukrajinec v opelu čelně naboural zaparkované auto. Z místa nehody chtěl utéct. Přivolaní policisté se mu v útěku pokusili zabránit, ale on s nimi chtěl poprat. Muž se navíc prokazoval falešným hasičským průkazem.

K nehodě byli povoláni hasiči, kteří zasypali uniklé kapaliny. I po jejich příjezdu se muž pokusil o útěk a policisté proti němu museli užít donucovací prostředky. Muž pak skončil s pouty na rukou na zemi.

Dopravní policisté opilce podrobili dechové zkoušce. Podle informací Novinek se výsledek vyšplhal na 2,6 promile alkoholu v dechu. Muže si tak policisté z místa rovnou odvezli. Pravděpodobně se bude zpovídat z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který může skončit za mřížemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám