Hlavní obsah

Hasiči našli v pražských Letňanech zavražděného seniora

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Trestný čin vraždy vyšetřují od pondělního večera kriminalisté v Praze. V bytě, do kterého se dostali hasiči přes balkónové dveře, byl nalezen mrtvý 72letý senior.

BEZ KOMENTÁŘE: Vražda v pražských LetňanechVideo: Novinky

 
Článek

Hasiči a policisté byli k bytu v Bukovecké ulici vysláni před devátou hodinou večer. Když se hasiči dostali přes balkón dovnitř, našli tam mrtvého muže. Lékař potvrdil, že jde o násilnou smrt.

„Na místo tak zamířili i kriminalisté výjezdové skupiny pražského krajského ředitelství a detektivové z 1. oddělení, kteří si nakonec případ převzali. Jaká byla přesná příčina násilné smrti, objasní kriminalistům až nařízená pitva,“ informovala Novinky mluvčí policie Jana Rösslerová.

Podle informací Novinek s policisty z místa činu odjel mladý muž. Zda se jedná o příbuzného či pachatele, není zatím jasné. „Bližší informace k případu prozatím nebudeme z taktických důvodů uvolňovat,“ řekla Rösslerová.

Podle ní už vyšetřovatel zahájil úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu vraždy, za což pachateli hrozí až osmnáctiletý pobyt za mřížemi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám