Hlavní obsah

V Kladně na ulici někdo pobodal ženu, skončila v nemocnici

Novinky, kre
Kladno
Aktualizováno

Šestačtyřicetiletý muž napadl v pondělí v šest hodin ráno v Kladně v ulici U vodojemu dvaačtyřicetiletou ženu. Byla převezena do kladenské nemocnice, uvedla mluvčí policie Jana Šteinerová. Žena měla několik bodných a střelných ran, její stav je nyní stabilní. Policie vyslýchá šestačtyřicetiletého muže, který byl na místě incidentu.

BEZ KOMENTÁŘE: Pobodaná žena v KladněVideo: Novinky

 
Článek

Incident sledovala svědkyně z okna. Viděla, jak muž táhne ženu do auta. Bylo jí to podezřelé, tak zavolala policii a záchrannou službu. Až přivolaní záchranáři zjistili, že žena utrpěla několik bodných a střelných ran.

"Policisté nyní prověřují, zda se žena stala obětí násilného trestného činu, nebo si poškození mohla způsobit sama, nebo zda se jednalo o nešťastnou náhodu," řekla mluvčí středočeské policie Štěpánka Zatloukalová.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Žena byla při převozu do kladenské nemocnice ve stabilizovaném stavu. Krátce nato byl do nemocnice převezen k ošetření také muž s řeznou ránou na ruce,“ sdělila mluvčí středočeské záchranky Petra Effenbergerová. Ženu lékaři operovali.

Muže si po ošetření odvedla policie, zda se jednalo o útočníka, není jasné.  "Zatím jsme ve stadiu prověřování, ještě není nikdo zadržen," doplnila Zatloukalová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám