Hlavní obsah

Opilý řidič převrátil auto na střechu a od nehody utekl

Novinky, jap
Davle

V Davli na Praze západ boural v noci na sobotu opilý mladík v osobním voze. Auto skončilo po nehodě několik metrů pod úrovní silnice ve stoce, navíc se převrátilo na střechu. Celá posádka z místa nehody utekla.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilý řidič skončil s autem ve stoce na střešeVideo: Novinky

 
Článek

Nehodu oznámili obyvatelé Davle okolo 2. hodiny ráno. Mladý řidič jel v autě plném svých kamarádů od Měchenic směrem na Davli. Při jízdě z kopce ale nezvládl odbočit a s autem vyletěl ze silnice. Vůz nakonec skončil převrácený na střeše ve stoce. Celá posádka, včetně řidiče, z místa utekla.

Kromě hasičů, kteří vůz zajistili proti požáru a prohledali okolí místa nehody, dorazili do Davle také policisté. Ti ihned začali pátrat po řidiči i po posádce vozu. Po několika desítkách minut se jim podařilo vypátrat řidiče. Po chvíli se k nehodě vrátil také jeden ze spolujezdců. Ostatní členy posádky prý ale zná jen ze sociální sítě.

Policisté řidiče podrobili orientační dechové zkoušce. Ta byla podle informací Novinek pozitivní. Výsledná hodnota činila 2,7 promile alkoholu.

Vůz musel dostat zpět na silnici hasičský jeřáb. Řidič osobáku je teď podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Nehodou se zabývají dopravní policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám