Hlavní obsah

Policie pátrá po vrahovi z Jihlavy. Hledá muže z kamerových záznamů

– Jihlava
Novinky, kre

Kriminalisté prověřili záznamy z městského kamerového systému v Jihlavě, kde došlo 13. března k vraždě šedesátiletého muže. Pátrají po muži mezi padesáti a šedesáti lety, který se v době vraždy pohyboval na místě činu.

BEZ KOMENTÁŘE: Pátrání po podezřelém muži v případu vraždy v JihlavěVideo: Policie ČR

 
Článek

Tělo šedesátiletého muže nalezla jeho kolegyně 14. března uvnitř prodejny Chytrý kuřák v ulici Dvořákova v Jihlavě. Podle výsledků z nařízené pitvy byl muž zavražděn. [celá zpráva]

„Kriminalisté opakovaně důkladně ohledali místo činu a vyslechli také svědky. Kromě toho zajistili také záběry z městského kamerového systému a policejní analytici okamžitě začali s jejich vyhodnocováním s cílem co nejdříve vypátrat osobu, která má násilnou smrt na svědomí,“ uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková.

Foto: Policie ČR

Podezřelý z vraždy v Jihlavě

V době, kdy mělo dojít k vraždě, se uvnitř prodejny i v jejím okolí pohyboval podezřelý muž ve věku mezi padesáti a šedesáti lety.

Podezřelý kouří elektronickou cigaretu

„Muž má silnější, zavalitější postavu a je zhruba 180 centimetrů vysoký. V době, kdy se měl pohybovat v blízkosti místa činu, měl plnovous. Na sobě měl oblečeny riflové kalhoty modré barvy, světlý svetr a delší tmavě hnědou nebo černou, zřejmě koženkovou bundu. Na hlavě měl tmavou kšiltovku. Na rameni nebo zádech nesl batoh,“ uvedla Čírtková.

Foto: Policie ČR

Podezřelý z vraždy v Jihlavě

Není ovšem vyloučené, že od té doby změnil svůj zevnějšek. Výrazným poznávacím znamením může být to, že kouřil elektronickou cigaretu.

„V případě, že by muže na zveřejněných záběrech někdo poznal, nechť kontaktuje linku tísňového volání 158. V žádném případě se tohoto muže nesnažte sami zadržet, protože by mohl být pro své okolí nebezpečný,“ uzavírá Čírtková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám