Hlavní obsah

Řidič se ohnul pro láhev a převrátil kamión, návěs přitom narazil do auta s penězi

Novinky, ok, jap
Praha

Škodou bezmála 1,5 miliónu korun skončila chvilková nepozornost řidiče kamiónu v Praze. Ohnul se pro láhev s pitím a havaroval. Převrácený návěs navíc poškodil auto bezpečnostní agentury v protisměru, které převáželo peníze.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda kamionu v Novopacké uliciVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na nájezdu na Jižní spojku na Černém mostě v 22:40. „Řidič se pravděpodobně nevěnoval řízení, dostal smyk, najel na svodidla a převrátil se. V protisměru návěs narazil ještě do volkswagenu,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jan Daněk.

”Řidič kamiónu zůstal uvnitř. Vyproštění se povedlo přes čelní sklo, pak byl předán záchranářům. Kamión vezl kovové konstrukce o hmotnosti cca 29 tun, na kola se ho hasičům povedlo postavit ve 4:16,“ doplnila mluvčí hasičů Pavlína Adamcová.

Pětačtyřicetiletý řidič kamiónu utrpěl lehké zranění, po ošetření v nemocnici byl propuštěn. Dechová zkouška byla negativní.

Osobní auto, do kterého náklaďák narazil, patřilo bezpečnostní agentuře a převáželo peníze. K nehodě proto dorazilo několik aut bezpečnostní agentury, za střežení jejich zaměstnanců se samopaly přeložili peníze z nabourané dodávky do nově přistaveného auta. Pomáhali jim také policisté.

Škoda byla podle mluvčího celkově vyčíslena na 1 450 000. Nájezd byl celou noc uzavřený.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám