Hlavní obsah

Lékaře a zdravotní sestru našli v roubence na Náchodsku mrtvé

Právo, Vladislav Prouza

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náchod
Aktualizováno

Rodinná tragédie se stala v roubence v obci Stárkov u Hronova na Náchodsku. Policie tam v pondělí v tratolišti krve našla manžele středního věku. Podle policie šlo o vraždu a následnou sebevraždu.

Foto: Vladislav Prouza, Právo

Místo tragédie ve Stárkově.

Článek

„Mohu pouze říci, že v tuto chvíli nehledáme pachatele. Těla byla odvezena na pitvu, Jako nejpravděpodobnější vyšetřovací verze se v tuto chvíli jeví vražda a následná sebevražda,“ potvrdila policejní mluvčí Ivana Ježková.

Podle informací Práva z místa neštěstí šlo o 58letého lékaře a 59letou zdravotní sestru. Na místě byl i mrtvý pes.

Mrtvé objevil soused, když oknem nakukoval do oken přízemního stavení. „Někdo se jich nemohl dovolat, tak telefonicky požádal souseda, aby zjistil, co s nimi je. Dveře byly zamčeny zevnitř. Soused je uviděl ležet vevnitř a zavolal policii,“ popsala svědkyně události.

Oběti měly zemřít v důsledku bodnořezných a sečných ran. „Říkali, že měly být podřezány,“ upřesnil jeden z obyvatelů Stárkova. „Šlo o bezproblémové, nekonfliktní lidi. Nikdo tomu tady nerozumí,“ podotkl.

Manželé zprvu užívali venkovskou roubenku jako víkendovou chalupu, kde poslední léta trávili většinu času.

Reklama

Výběr článků

Načítám