Hlavní obsah

Při srážce aut v Havířově zemřel řidič, s náklaďákem v příkopu pohnul až jeřáb

Novinky, zpe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Havířov

V Havířově se v pondělí odpoledne střetl náklaďák s osobním vozem, jehož řidič srážku nepřežil. Hasiči následně museli z příkopu vyprostit nákladní automobil a odčerpat naftu z poškozené nádrže, uvedl mluvčí hasičů Moravskoslezského kraje Petr Kůdela.

BEZ KOMENTÁŘE: Na pomoc přijel požární jeřáb a bizonVideo: Hasiči.tv/HZS Moravskoslezského kraje

 
Článek

„Na místo postupně vyjely tři jednotky hasičského sboru,“ sdělil mluvčí s tím, že zásah trval celé pondělí. Dopoledne vyprostili hasiči tělo padesátiletého muže, který jel ve voze Kia Sephia a nehodu nepřežil. Odpoledne vyprošťovali nákladní automobil značky Man, který převážel kaly a vážil 40 tun.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Muž, který jel ve voze Kia Sephia, nehodu nepřežil.

Hasiči nejdříve museli prořezat stromky a keře na okraji silnice a přečerpat naftu z poškozené nádrže do náhradních nádob.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Nákladní automobil vážil 40 tun.

„Na místo nehody přijela osvědčená vyprošťovací dvojice – speciál Mercedes Actros Bizon a silný jeřáb Demag/Terrex,“ uvedl Kůdela. Silnice v městské části Prostřední Suchá byla během zásahu uzavřena.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Na místě zasahovaly tři jednotky hasičského sobru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám