Hlavní obsah

Pár nalezl u Přílep mrtvého muže v kraťasech a tričku

Novinky, jap
Praha

Pouze shodou náhod nalezl pár ve čtvrtek večer u silnice poblíž Velkých Přílep u Prahy mrtvého muže. Jeho smrt vyšetřují kriminalisté.

BEZ KOMENTÁŘE: Nález mrtvoly u Velkých PřílepVideo: Novinky

 
Článek

Pár, který se poblíž Velkých Přílep zastavil na cigaretu, nalezl u silnice ležet mrtvého muže. Na místo ihned vyrazili policisté i výjezdová skupina kriminalistů.

Policie okolí místa nálezu uzavřela páskami. Tělo mrtvého muže ohledal lékař společně s kriminalisty. Ti na místě pracovali několik hodin až do pátečního rána.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Tělo odvezla pohřební služba. Kriminalisté u mrtvého muže nařídili soudní pitvu. Na místě ovšem nenašli na těle známky cizího zavinění.

Poněkud zvláštní je, že muž měl na sobě pouze kraťasy a tričko. Na nohou mu chyběly boty. Poblíž těla navíc policie nalezla olejovou skvrnu. Ta by mohla pocházet z automobilu, který v místě nálezu mrtvého muže zastavil. Zda tam někdo mrtvého muže vyložil z auta, zatím není jasné.

Případem se zabývají kriminalisté z Prahy-západ.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám