Hlavní obsah

Agresivní žena v Hranicích dala policistovi facku, pak ho pokousala

Právo, mhr
Přerov

Ošetřen v nemocnici musel být v úterý policista, který v Hranicích na Přerovsku zasahoval proti šestapadesátileté agresivní ženě. Dala mu facku, pak se mu zakousla do paže. Právo o tom ve středu informovala policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policisté byli podle ní přivoláni k rozepři mezi příbuznými do objektu jedné z hranických firem. „Po příjezdu na místo a zjištění okolností vyzvali ženu s velmi agresivním chováním ke zklidnění. Její reakce na sebe nenechala dlouho čekat a jednoho z přítomných policistů uhodila do obličeje,“ popsala počátek incidentu mluvčí.

Policisté se pak podle ní snažili ženě za použití hmatů a chvatů nasadit služební pouta. „Ta se však vysmekla a zakousla se do paže již napadeného policisty,“ uvedla Štrbáková.

Po tomto incidentu musel být podle ní policista odvezen k ošetření do nemocnice. V pracovní neschopnosti není. „Žena byla po provedení procesních úkonů na obvodním oddělení propuštěna. Provedená orientační dechová zkouška byla u všech zúčastněných negativní,“ konstatovala mluvčí.

Žena je podezřelá ze spáchání přečinu násilí proti úřední osobě. Hrozí jí až čtyřletý pobyt ve vězení,“ dodala Štrbáková.

Reklama

Výběr článků

Načítám