Hlavní obsah

Pražští policisté pátrají po svém kolegovi, nepřišel do práce

Novinky, lsi
Praha

Pražští kriminalisté pátrají po svém kolegovi Janu Koliskovi. Ten se měl v pátek hlásit na noční službu, ovšem bez omluvy nedorazil. Policistu podle jeho blízkých kolegů trápilo nadcházející rozvodové řízení s manželkou. Informovala o tom pražská policejní mluvčí Jana Rösslerová.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaný Jan Koliska

Článek

„Kriminalisté z oddělení pátrání už vyčerpali veškeré možné prostředky vedoucí k vypátrání pohřešovaného kolegy,“ uvedla mluvčí s tím, že nekomunikuje ani s rodinou, známými a nejbližšími kolegy.

Doma Koliska zanechal mobilní telefon, tablet a notebook, které u sebe běžně nosil. U sebe by měl mít klíče a peněženku s doklady a platební kartou. Policistu viděla naposledy jeho přítelkyně ve středu 18. února. Pohřešovaný v minulosti nikdy neodešel z domova bez vysvětlení.

Foto: Policie ČR

Jan Koliska v policejním

„Podle blízkých a kolegů se jeho chování v poslední době rapidně zhoršilo, byl totiž nezvykle tichý a zamlklý. S největší pravděpodobností by tento stav mohlo zapříčinit nadcházející rozvodové řízení s manželkou,“ vysvětlila Rösslerová.

Pohřešovaný je 175 centimetrů vysoký, má světlou pleť a krátké tmavé vlasy s kouty. Na sobě má pravděpodobně hnědošedou bundu, hnědé boty a modrou zimní čepici. Mohl by u sebe mít černý batoh.

Jakékoliv informace vedoucí k nalezení muže přijmou policisté na lince 158 nebo na kterékoliv služebně Policie ČR.

Reklama

Výběr článků

Načítám