Hlavní obsah

Hádka o ženu skončila pobodáním. Útočníka dopadla zásahová jednotka

Novinky, jap, lsi
Praha
Aktualizováno

Hádka o mladou ženu skončila v sobotu večer na pražském Jižním Městě pobodáním. Zraněný muž skončil v nemocnici, útočníka dopadla v neděli zásahová jednotka. Incident se odehrál poblíž stanice metra Háje. Bývalý přítel cizinky zaútočil jejího současného partnera.

BEZ KOMENTÁŘE: Hádka o ženu skončila pobodánímVideo: Novinky

 
Článek

K pobodání došlo kolem půl sedmé v sobotu v podvečer. Pětadvacetiletý mladík pobodal u stanice metra devětatřicetiletého partnera své bývalé přítelkyně.

„Útočník pak z místa utekl a napadený muž skončil v nedaleké nemocnici v hospitalizaci,“ uvedla mluvčí pražské policie Jana Rösslerová. V nemocnici se podrobil operaci a podle informací Novinek by neměl být ohrožen na životě.

Útočníka policie dopadla v neděli přibližně hodinu po poledni. „Policisté ze zásahové jednotky vnikli násilím do bytu v Praze 4, kde za užití donucovacích prostředků zadrželi podezřelého muže. Ten je v současné době podezřelý z trestného činu těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu,“ řekla Novinkám Jana Rösslerová.

Zadrženého muže převezla zásahová jednotka na policejní služebnu, kde bude vyslýchán. „Po výsleších všech zúčastněných osob budeme vědět, zda změníme právní kvalifikaci případu, či nikoliv,“ doplnila mluvčí.

V případě odsouzení útočníkovi hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám