Hlavní obsah

Policisté pátrali po hledaném muži, našli ho zavražděného v septiku

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Ve vazební cele skončil v pátek 35letý muž z Rychnovska, který podle policie zavraždil svého bytného a jeho tělo ukryl do septiku. Na mrtvého policisté narazili, když po něm pátrali kvůli tomu, že po předvolání nepřišel na služebnu.

Foto: Policie ČR

Vyzvedávání těla z jímky

Článek

Tělo mrtvého muže našla hlídka v obci Nová Ves na Rychnovsku v úterý v jímce zakryté těžkým betonovým poklopem. Přivolaný lékař konstatoval, že 57letý muž zemřel již před několika týdny.

V policejní databázi hledaných osob byl už nějakou dobu, poněvadž si ho muži zákona předvolali na služebnu, kam ale nepřišel. Hlídka tudíž prověřovala, zda se nezdržuje v uvedeném domě.

Foto: Policie ČR

S vyzvednutím těla pomohli hasiči

„V souvislosti s nálezem těla kriminalisté ještě téhož dne zadrželi 35letého muže, který s poškozeným přebýval v jeho domě. Vyšetřovatel ve čtvrtek zahájil jeho trestní stíhání,“ informovala mluvčí policie Ivana Ježková s tím, že vyšetřování případu dále pokračuje.

Okresní soud v Hradci Králové vzal v pátek dopoledne muže do vazby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám