Hlavní obsah

Já bych vás zabil, chtěl bych vás rozkuchat, vyhrožoval mladík strážníkům

– Praha
Novinky, lsi

Nadávkami a výhrůžkami zasypal pražské strážníky mladík, který v sobotu vylepoval nelegálně plakáty na nábřeží Edvarda Beneše v Praze 7. Přestože mladík věděl, že se dopustil přestupku, vyhrožoval strážníkům dokonce fyzikou likvidací.

Konflikt s městskou policiíVideo: MP Praha

 
Článek

„Mladík strážníkům nejprve sdělil, že plakáty takto vylepuje běžně a ví, že je to zakázané. Dokonce přiznal, že byl v minulosti při stejném jednání přistižen,“ uvádí se na stránkách pražské městské policie.

Na videu, které zachytil jeden ze zasahujících strážníků, se muž ovšem uchýlil k vulgárním výhružkám. „Já bych vás zabil, já bych vás chtěl rozkuchat úplně, vykuchat,“ vyhrožoval mladík. Do své řeči také zahrnul také celou řadu nepublikovatelných výrazů.

„Tohle je vaše práce jenom buzerovat a vybírat pokuty od normálních lidí,“ řekl mladík. Na otázku strážníků, jestli je normální člověk, odpověděl, že je úplně normální.

Když mladíkovi strážníci sdělovali, že mu odejmou plakáty a věci určené k jejich vylepování, hodil po nich ještě vztekle plakáty, které měl schované v batohu.

Reklama

Výběr článků

Načítám